Events
Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle “ROWMANIA” competiție inițiată de Ivan Patzaichin:
Locatie Tulcea
Perioada 01 Sep 2013 - 01 Sep 2013

Rowmania Delta militează pentru (re)conectarea la natură şi este parte a campaniei Rowmania de promovare a destinaţiilor de ecoturism din Delta Dunării şi a valorilor turismului de bun simţ. Pentru mai multe informații accesați: www.rowmania.ro”Serbările Deltei”, Festivalul Național al Minorităților Naționale, ediția a XII-a:
Organizator Primaria Sulina, Casa de cultură Sulina
Locatie Sulina
Perioada 17 Aug 2013 - 18 Aug 2013

    Acest festival reprezintă cel mai important eveniment interetnic la nivel național, an de an atrăgând un număr important de turiști români si străini la această manifestare.     Scopul festivalului este de a descoperi și de a  promova interpreți si ansambluri artistice, considerând că în acest mod se poate aduce o contribuție la cunoașterea, dezvoltarea si perpetuarea culturii specifice minoritaților naționale.Ziua Marinei - Zilele Municipiului Tulcea:
Organizator Primaria Municipiului Tulcea
Locatie Tulcea
Perioada 15 Aug 2013 - 15 Aug 2013

Sf. Maria, sărbătorită de creştini pe data de 15 august, reprezintă pentru tulceni atât Ziua Marinei, cât şi sărbătoarea municipiului. Primăria, Prefectura, dar şi Garnizoana organizează o serie de evenimente pentru a marca acest moment important pentru toţi locuitorii din oraş (dar şi din judeţ).Serbările oraşului Sulina – concursuri sportive si marinarești:
Locatie Sulina
Perioada 12 Aug 2013 - 15 Aug 2013


Festivalul Internațional de Film Independent „ANONIMUL” ediția a IX-a:
Organizator Fundația Anonimul
Locatie Sf. Gheorghe
Perioada 08 Aug 2013 - 14 Aug 2013

Festivalul de Film ANONIMUL se desfașoară în doua locații învecinate, din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării:     • În timpul zilei filmele sunt proiectate în sălile Complexului Cinema din Green Village. Intrarea se face pe baza de invitații, care se distribuie la Info Point-ul ANONIMUL (amplasat în Dolphin Camping), în limita locurilor disponibile.     • In timpul nopții (incepand cu ora 20.45) toate filmele din Festival se proiecteaza în camping, pe un ecran gigant, în aer liber. INTRAREA ESTE LIBERĂ. Pentru mai multe informații accesați: www.festival-anonimul.roFestivalul „Saptămâna Filmului Interetnic” – ediția a VII-a:
Organizator Asociația Centrul European pentru Diversitate Tulcea
Locatie Piața Civica Tulcea
Perioada 07 Aug 2013 - 12 Aug 2013

Proiectul are drept scop realizarea unei tradiţii locale de proiecţie de filme şi  promovarea multiculturalităţii judeţului Tulcea.Festivalul Internațional de Folclor ”Peștișorul de Aur”:
Locatie Tulcea
Perioada 07 Aug 2013 - 12 Aug 2013

Evenimentul se dorește a fi un fenomen educațional de largă audiența și are ca scop promovarea folclorului nord dobrogean.Festival Concurs Național de Creație si Interpretare Muzicală – ediția a XV-a:
Locatie Sulina
Perioada 28 Iul 2013 - 30 Iul 2013


Raliul deltei dunarii
Organizator Clubul Sportiv Nautic Motorsport
Locatie Tulcea
Perioada 30 Mai 2013 - 01 Iun 2013

 Raliul Deltei revine anul acesta in Campionatul Național de Raliuri Dunlop după o pauză de 20 de ani.     La startul acestei competiții vor fi invitați și numeroși piloți straini care vor concura alaturi de piloții din Campionatul Național, obiectivul principal fiind readucerea județului Tulcea pe harta automobilismului sportiv românesc și transformarea acestui eveniment într-un spectacol automobilistic memorabil pentru sportivii participanți și publicul prezent, astfel încat Raliul Deltei să devină o tradiție și un factor de imagine pentru județul Tulcea.     Se vor desfasura  10 probe speciale, din care 4 distincte: Telita, Cocoșu, Babadag, Parc Eoliene  Agighiol, in zona centrala a județului Tulcea, dar și doua super speciale care se vor desfașura chiar in centrul Municipiului Tulcea. Pentru mai multe informații accesați: www.raliuldeltei.ro1