Activitati

Restaurant

Delta Dunarii nu reprezintă numai un univers natural unic în Europa ci și o zonă cu o specificitate culinară foarte apreciată. Este obligatoriu să serviți la noi binecunoscuta ciorbă de pește pregătită după rețeta tradițională, dar și alte mâncaruri pe bază de pește: chiftelele, zacuscă de pește, peștele prăjit, malasolca de pește, diverse salate din pește, icre, etc.Oferim de asemenea și preparate ale bucătăriei tradiționale românești.

Spatiu de joaca

Copiii se pot bucura atat de spatiul de joaca din aer liber cat si de zona de relaxare din living unde pot juca: tenis de masa, football, billiard, etc. Vara, se pot balaci in piscina sau pot juca diverse jocuri pe gazon.


Pescuit

Pentru cei pasionați de pescuit le oferim multe posibilități de alegere . Delta Dunarii are nenumărate locuri care ascund știuca, crap, somn, șalău, biban, avatși caras. Ghizii noștrii, buni cunoscători ai Deltei vă vor ajuta să le descoperiți. Programul este flexibil și se organizeazăîn funcție de dorințele dumneavoastră și de speciile care prezintă interes.