Activitati

Restaurant

Delta Dunării nu reprezintă numai un univers natural unic în Europa ci și o zonă cu o specificitate culinară foarte apreciată. Este obligatoriu să serviți la noi binecunoscuta ciorbă de pește pregătită după rețeta tradițională, dar și alte mâncăruri pe bază de pește: chiftelele, zacuscă de pește, peștele prăjit, malasolca de pește, diverse salate din pește, icre etc. Oferim de asemenea și preparate ale bucătăriei tradiționale românești.

Spatiu de joaca

Copiii se pot bucura atât de spațiul de joacă din aer liber cât și de zona de relaxare din living unde pot juca: tenis de masă, football, billiard etc. Vara, se pot bălăci în piscină sau pot juca diverse jocuri pe gazon.


Pescuit

Celor pasionați de pescuit le oferim multe posibilități de alegere . Delta Dunării are nenumărate locuri care ascund știucă, crap, somn, șalău, biban, avat și caras. Ghizii noștri, buni cunoscători ai Deltei, vă vor ajuta să le descoperiți. Programul este flexibil și se organizează în funcție de dorințele dumneavoastră și de speciile care prezintă interes.

 

 

Atractii

Cu barca

Delta Dunării este cea mai mare rezervație de ținuturi umede din Europa, acoperind o suprafață de 2.681 km2. În 1990, UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, ferită de “progresul industrializării”, printre rezervațiile biosferei. Vă invităm astfel la o călătorie cu barca pe canalele Deltei în urma căreia să descoperiți un ținut exotic cu cea mai mare faună ornitologică de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) și cu peste 1200 de specii de copaci.

Cu bicicleta

O tură cu bicicleta prin împrejurările satului Murighiol reprezintă o super plimbare, pe care nu o vei uita niciodată, pe care o vei retrăi în gând multe zile după aceea, pentru că aici frumusețea naturii (Ghiolul Murigiol, Lacurile Sărătura) este completată de locuri vechi și misterioase (Cetatea Halmyris) sau de locuri sacre (Mănăstirea Halmyris).


La pescuit

Delta Dunării este paradisul pescarilor amatori existând peste 47 de specii de pește: știucă, crap, caras, somn, șalău, biban, avat, plătică, roșioară, morun etc. În funcție de ceea ce vreți să pescuiți, ghizii noștri vă oferă echipamentul necesar și vă duc în locurile cele mai bune pentru capturare.