Atractii

Cu barca

Delta Dunării este cea mai mare rezervaţie de ţinuturi umede din Europa, acoperind o suprafaţă de 2.681 km2. În 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din Romania, ferită de “progresul industrializării”, printre rezervaţiile biosferei. Vă invităm astfel la o călătorie cu barca pe canalele Deltei in urma căreia să descoperiți un ținut exotic cu cea mai mare faună ornitologică de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) si cu peste 1200 de specii de copaci.

Cu bicicleta

O tura cu bicicleta prin imprejurarile satului Murighiol reprezinta o super tura, pe care nu o vei uita niciodata, pe care o vei retrai in gand multe zile dupa aceea pentru ca aici frumusestea naturii (Ghiolul Murigiol, Lacurile Saratura) este completata de locuri vechi si misterioase (Cetatea Halmyris) sau de locuri sacre (Manastirea Halmyris).

La pescuit

Delta Dunarii este paradisul pescarilor amatori existand peste 47 de specii de pește: știucă, crap, caras, somn, șalău, biban, avat, plătică, roșioară, morun etc. In funcție de ceea ce vreti sa pescuiți, ghizii noștri vă oferă echipamentul necesar și vă duc în locurile cele mai bune pentru capturare.