top of page

GALERIE

ZONA DE RELAXARE

La camere se adauga un spatiu de recreere intr-un modul distinct, cu living si zona de luat masa, bucatarie si grup sanitar. Inecata in verdeata si liniste, curtea exterioara constituie de asemenea un spatiu de relaxare, atat pentru adulti, cat si pentru copii, care se bucura de un colt de joaca special. Un bonus de recreere este foisorul circular, in care se pot savura bauturi si gustari delicioase.

RESTAURANT

Delta Dunarii este un spatiu renumit nu doar pentru frumusetea sa spectaculoasa, ci si pentru deliciile bucatariei locale. Gatite excelent dupa stravechi retete lipovenesti, borsul de peste, chiftelele sau zacusca de peste, caras prajit cu mamaliga si mujdei, scrumbie la gratar, salata de icre sau malasolca, plachia sau borsul pescaresc iti vor rasfata papilele, indulcind memorabil vacanta dobrogeana la 5 Chirpici. In meniul nostru sunt prezente de asemenea si numeroase feluri de gustoase bucate romanesti.

CAMERE

Imbinand armonios elementele si detaliile decorative traditionale cu facilitatile unui confort superior, modern, casutele noastre adapostesc 11 camere duble, 1 apartament, 1 camera tripla si o suita cu o capacitate totala de cazare de 43 de persoane.

Fiecare camera are o terasa, iar in interior vestibul, baie si spatiu de dormit amenajate intr-un reconfortant minimalism cu rezonanta locala. Atat la interior, cat si la exterior, casutele sunt construite din materiale naturale (chirpici, piatra naturala, lemn, stuf).

CURTEA INTERIOARA

5 Chirpici este locul ideal pentru iubitorii de natura care doresc sa se relaxeze intr-un decor rustic fermecator, dar si sa se bucure de frumusetea salbatica si magica a Deltei Dunarii. Din pasiune pentru stilul autentic, a fost ales un concept special care reda in integrum o secventa din viata satului arhaic al pescarilor lipoveni, o ulita de nisip si piatra, intrerupta ici si colo de cate un palc de iarba verde si flori salbatice, serpuind printre casutele cu muscate pe prispa.