top of page

ACTIVITATI

EXCURSII CU BARCA

Pentru ca relaxarea inseamna mai mult decat odihna pasiva, excursiile cu barca pe canalele misterioase ale Deltei si pe lacurile din imprejurimile Murighiolului reprezinta probabil cea mai inspirata optiune de petrecere a timpului. La solicitarea clientilor, se pot face programari pentru excursii cu ghizi experimentati care sa-i conduca in lumea inca nedescifrata a naturii salbatice a acestui loc fascinant prin unicitate si exotism. La alegere, se vor face trasee scurte cu barci cu motor sau lungi cu salupe rapide.

GASTRONOMIE

Delta Dunarii este un spatiu renumit nu doar pentru frumusetea sa spectaculoasa, ci si pentru deliciile bucatariei locale. Gatite excelent dupa stravechi retete lipovenesti, borsul de peste, chiftelele sau zacusca de peste, caras prajit cu mamaliga si mujdei, scrumbie la gratar, salata de icre sau malasolca, plachia sau borsul pescaresc iti vor rasfata papilele, indulcind memorabil vacanta dobrogeana la 5 Chirpici. In meniul nostru sunt prezente de asemenea si numeroase feluri de gustoase bucate romanesti.

FERMA DE ANIMALE

O alta activitate recomandata in mod special copiilor, dar cu siguranta si pe sufletul adultilor este vizitarea fermei de animale aflata in proprietatea 5 Chirpici.    Cai dobrogeni, lame exotice sau ponei, iepurasi, pisici, caini, gaini, rate sau pauni - intr-o selectie eclectica adorabila, rezidentii micii noastre ferme sunt expresia vie a intoarcerii catre natura.

ECHITATIE

Pentru cei care doresc sa-si completeze aventura ecvestra in vacanta, suplimentar plimbarii cu sareta, oferim experiente placute si relaxante alaturi de caii nostri Diva, Shakira si Amos, dar si cu poneii Masha si Pompey pentru calaretii mici de varsta. Echitatia imbunatateste echilibrul si coordonarea, fortifica musculatura, amplifica increderea in sine si spiritul de echipa.